Företaget

Jag heter Anna Kristensen och bor i Sörfors utanför Umeå. Jag är utbildad trädgårdsmästare med inriktning mot miljö och hälsa. I mitt företag Anna Kristensen Trädgårdsdesign arbetar jag med att formge utemiljöer. Jag formger även i glas, cortenstål, trä och betong specifikt till olika platser.

Företaget erbjuder trädbeskärning, häckklippning, skötsel, anläggning och projektledning vid anläggning. Behöver du råd och tips för att komma igång med något projekt så ger jag rådgivning på plats. Med min kompetens vänder jag mig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och vårdhem.

Privatperson

Rådgivning
Behöver du ett bollplank för dina idéer , någon att rådfråga om skötsel och beskärning. Vill du veta vad som växer i din trädgård eller vill du ha planteringsförslag för en rabatt med en speciell karaktär. Då kan du boka ett rådgivningsbesök. Ett sådant besök tar ca två timmar och då hinner vi både gå runt i trädgården och sitta ner en stund för att diskutera och du kan skriva ner råd och tips.

Trädgårdritning eller planteringsförslag
Antingen du har en gammal uppvuxen trädgård som du vill föryngra, eller om du precis byggt nytt och vill ha hjälp att skapa en vacker utemiljö med olika funktioner så kan du få hjälp med lösningar. Utifrån dina önskemål och platsens förutsättningar utformas en trädgårdsritning i skala 1:100 med växtlista och en plan att följa.

Bostadsrättsföreningar

Utemiljön är viktig och bör då och då ses över för att ge ökad trivsel och större skönhetsvärde på bostadsgårdarna. Jag erbjuder t ex inventering av befintligt växtmaterial och kan föreslå åtgärder för skötsel och förnyelse.

Företag, vårdhem och daghem


Att signalera omvårdnad om detaljer kan öka förtroendet för företaget och trivseln för de anställda. En uteplats eller en liten trädgård kan vara en bra investering i bättre arbetsmiljö.

Du får som kund en handgjord planritning i skala 1:100, med växtlista och möjlighet till rådgivning. Ritningen kan användas av markentrepenör vid anläggning av utemiljön.

Ring och boka tid för besök, gärna i god tid innan arbetet ska börja. Allra bäst är att beställa tid för ett hembesök under hösten så kan jag sedan i lugn och ro rita under vintern och du hinner planera inför säsongsstart.

Anna Kristensen
Sörfors 161
905 88 Umeå
Tel 0730 350 352
anna(att)annakristensen.com
Innehar F-skattsedel

Kurser

Kurser inom trädgård eller konst eller både och. Kurser om växter, odling, trädgårds­planering, färg och form. Är ni ett kompisgäng som vill umgås och samtidigt utveckla nya sidor hos er själva. Ring så special­designar vi en dag tillsammans. Kanske bya- eller bostadsrättsföreningen vill arrangera en trevlig och inspirerande kväll om trädgård, eller kanske ni på arbetsplatsen vill ha en studiedag om kompostering och odling. Ring eller maila för att diskutera möjligheter.
Anna Kristensen
tel: 0730 350 352
Konst: www.annakristensen.com
Trädgård: www.annakristensen.se

Anmälan via e-post: anna(att)annakristensen.com
Märk mailet "kurs" och kursens nummer.